изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:54 EEST
ИЛЧЕВ СЕ ЗАВРЪЩА В “ДОБРУДЖА”, ДИМИТРОВ ОСТАВА В “ЧЕРНО МОРЕ”    
СпортДнес футболистите ще разпространят декларация, за да поставят проблемите, които стоят пред отбора

Обявената за вчера пресконференция на футболисти на “Добруджа” не се състоя. От лагера на “жълто-зелените” информираха, че състезателите са решили да изготвят декларация, в която да изложат своите притеснения относно бъдещето на футбола в областния ни град. Очаква се състезателите на добричкия тим да се подпишат под общата декларация и след това тя да бъде разпространена чрез медиите. Не е трудно обаче да предположим под какво ще се подпишат футболистите. Със сигурност те ще искат ясен отговор на въпроса ще има ли футбол в Добрич и ако има, кой ще го управлява. И не на последно място - каква е целта пред отбора за започващото след две седмици първенство. Логично е състезателите сега да зададат своите въпроси, защото не е нормално по статут да си професионален футболист, а три месеца да не получаваш заплата. Тъй както не е нормално част от състезателите вечер да са на свещи, защото токът им е спрян заради неплатени сметки. Междувременно стана известно, че вратарят Карамфил Илчев, който бе на проби в столичния “Локомотив”, ще се завърне в “Добруджа”. Той е бил харесан от шефовете на “железничарите”, но условията в кв. “Надежда” не са го удовлетворили. Може би състезателят си дава сметка, че ако отиде в София, по-вероятно е да седи на резервната скамейка, докато в “Добруджа” ще е твърд титуляр. А той знае, че за да се развива, трябва на бъде на терена, а не да гледа мачовете отстрани. Що се отнася до защитника Детелин Димитров, почти сигурно е, че от новия сезон ще играе с екипа на първодивизионния “Черно море”. В контролата на добруджанци с варненския тим, проведена в сряда във Варна и завършила с победа 1:0 за домакините, Д. Димитров игра 90 мин. като централен защитник за “моряците” и остави много добри впечатления с изявите си.
Следващата контрола за възпитаниците на Валентин Пейчев е утре - от 18.00 ч. те гостуват на “Шумен”, който също се готви за първенството на “Б” група. Предполага се, че след тази проверка част от футболистите, които са на проби, ще бъдат освободени от отбора.
 


Сходни връзки

ИЛЧЕВ СЕ ЗАВРЪЩА В “ДОБРУДЖА”, ДИМИТРОВ ОСТАВА В “ЧЕРНО МОРЕ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.82 секунди