изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:28 EEST
19-ГОДИШЕН ЗАГИНА В РАЗГРАДСКО    
Ред и сигурностРокер падна от мотор по време на Националния мотосъбор в Разград. Няма опасност за живота му. При друг пътен инцидент в региона заради висока скорост загина 19-годишен младеж, информира Дарик радио.


19-годишния Адем Алиев от Разград не успял да вземе ляв завой с автомобила си Опел Вектра, излязъл от пътя, колата се обърнала няколко пъти, помела пътен знак и спряла след удар в орехово дърво. Инцидентът е станал тази сутрин малко преди 8 часа до ж.п. прелеза в село Просторно. Шофьорът е загинал на място. 25-годишният му спътник първо се е обадил на свои роднина, а после на Спешна помощ. По случая е образувано следствено дело, в болницата с комоцио и контузни рани е пътника от колата. Също с контузни рани в лечебното заведение е 27-годишният Деян Петров от разградското село Побит камък, който снощи около 22 часа тръгнал да се прибира с мотора си ЧЗ 350 след участие в Националния мотосъбор в местността Пчелина, край Разград. Заради високата скорост е паднал от мотора. Взета му е проба за алкохол. Според резултатите ще му бъде съставен акт и ще се образува бързо полицейско производство. Инцидентът не е станал по време на състезанията от мотосъбора, в който участват рокери от 26 клуба в страната, уточниха от РДВР.
ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

19-ГОДИШЕН ЗАГИНА В РАЗГРАДСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди