изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:51 EEST
ПОЛИЦИЯТА ОПРОВЕРГА ОТВЛИЧАНЕТО НА 3-ГОДИШНО БРИТАНЧЕ    
Ред и сигурностПо повод тиражирана в страната информация, позоваваща се на британския вестник Daily Record, за опит за отвличане на тригодишната Сиан Касиди, от РДВР Варна е извършена проверка, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Тя е уставила, че като организирани туристи на фирма “Болкан Холидейс” за времето от 3 до 17 юли тази година, са пристигнали и настанени в една стая в хотел “Славей”, к.к. Златни пясъци гражданите на Великобритания Уйлямс Ейлин /58/ , Уйлямс Гейл Луис /32/ и тригодишната Касиди Сиан - Луйс. За времето през което туристите са почивали в курортния комплекс, в пето РПУ не е регистриран сигнал, касаещ подобно престъпление, няма регистриран такъв в дневника за сигнали, не е постъпвала и информация по телефона в ОДЧ на районното управление. С цел пълното изясняване на сигнала и установяване на фактическата обстановка са проведени разговори и проверена документацията на хотел “Славей”, представителя на фирма ”Болкан Холидейс” и на посочените туристи, собственика на хотела и главния представител на фирмата. В документацията и регистрите за оплаквания и сигнали от страна на туристи, на нито един от описаните по-горе представители не е регистриран подобен сигнал и няма наличие на информация за инцидент с дете от визираните туристи. В проведените разговори със служители на РДВР-Варна, лицата, имащи отношение към почивката на туристите в курортния комплекс, отрекоха да са получавали подобен сигнал.От направената обстойна проверка става ясно, че сигналът за отвлечено английско дете в к.к. Златни пясъци е недействителен. На територията на РДВР-Варна не е имало случай на отвличане на тригодишно момиченце, какъвто се описва в английското издание.
ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА ОПРОВЕРГА ОТВЛИЧАНЕТО НА 3-ГОДИШНО БРИТАНЧЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди