изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:17 EEST
БЪЛГАРКАТА РУМЯНА МАРИНОВА СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА "МИСИС СВЯТ" В ПАЛМ СПРИНГС    
Любопитно Българката Румяна Маринова спечели титлата "Мисис Свят" в Палм Спрингс БТВ. В Америка българката спечели одобрението на десетчленно жури с призива си за спасението на българските медици в Либия.

Българката Румяна Маринова стана най-красивата омъжена жена в света. Рано сутринта тя спечели титлата "Мисис Глоуб" в Палм Спрингс, Калифорния.
28-годишната зъболекарка от София беще избрана за "Мисис България" през септември миналата година, в предаването на Би Ти Ви "Огледала".
В Америка българката спечели одобрението на десетчленно жури с призива си за спасението на българските медици в Либия.
Като най-красивата жена на света, Румяна ще получи над един милион долара. Половината от сумата ще бъде дадена за благотворителност - за жени пострадали от насилие и за деца в неравностойно положение.
Победителката е щастливо омъжена майка на тригодишно момиченце. В конкурса "Мисис Глоуб" участват омъжени жени на възраст от 18 до 35 години, успешно реализирани професионално.
*************
Българката Румяна Маринова, която беше избрана за Мисис България в предаването Огледала през септември 2003 г. стана най-красивата жена в света.


Румяна Маринова беше коронована като най-красивата жена в света от 10-членно жури в неделя, 8:30 – BG Time, в Палм Спрингс – Калифорния, където се проведе тазгодишния конкурс Missis Globe. Тя напуска Палм Спрингс с договор за реклами на стойност над 1 000 000 $ , полoвината от които е задължена да дари на световни организации в подкрепа на деца в неравностойно положение и жени пострадали от насилие. През 2001 година Мисис България стана Юлияна Кънчева, която през 2002 г. се върна от световния конкурс Missis Globe като шеста подгласничка, а миналата година Диана Андреева стана Майка на Света на същия конкурс.

IAF/DIR/NDT
 


Сходни връзки

БЪЛГАРКАТА РУМЯНА МАРИНОВА СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА "МИСИС СВЯТ" В ПАЛМ СПРИНГС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди