изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:57 EET
412 000 ЛЕВА ПОЛУЧАВА ОБЛАСТТА ПО МАЛКИ ДЕМОНСТРАЦИОННИ ПРОЕКТИ    
ИкономикаДобричка област се нарежда на трето място след София и Велико Търново по одобрени малки демонстрационни проекти, информираха вчера от пресслужбата на областната управа. По тези проекти в областта ще постъпят 412 000 лева от заделените общо 2,8 млн. лева за страната.

Новината за одобрените проекти е обявена от зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Гегова на среща в МРРБ, в която е участвал и областният управител Иван Иванов.
Проектите бяха предложени от общините и институциите в областта, във връзка с потребности на местните общности и подкрепени от областния управител Иван Иванов. За бързата им реализация са съдействали депутатите д-р Антония Първанова и Енчо Малев.
За цялата страна са били представени общо 2400 проекта, само от Добричка област те бяха над 100. Част от проектите обаче са отпаднали, тъй като не отговарят на изискванията и условията за кандидатстване.
 


Сходни връзки

412 000 ЛЕВА ПОЛУЧАВА ОБЛАСТТА ПО МАЛКИ ДЕМОНСТРАЦИОННИ ПРОЕКТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди