изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:20 EEST
ТРИ ОФЕРТИ СА ПОДАДЕНИ ЗА ПРЕАСФАЛТИРАНЕ НА УЛИЦИТЕ    
Общество174 800 евро очаква да получи община Добрич от вложените на влог в СИБанк средства от облигационния заем



На 2 август изтича срокът за подаване на оферти за участие в конкурса за определяне на изпълнител за преасфалтиране на улиците, включени в проекта за реконструкция на уличната мрежа. До момента са внесени три оферти - от "Екострой", "Пътно строителство" и "Пътно поддържане". След провеждане на конкурса определеният изпълнител ще започне ремонтните работи по улиците "Отец Паисий", "Васил Левски", "Ген. Георги Попов", "Вардар", "Калиакра", "Страцин", "Баба Минка", "Славянска", "Вихър".
В публикуваната в "Държавен вестник" обявя е уточнено, че в началото на август ще се определи изпълнител за улиците, а началото на преасфалтирането на булевардите, включени в програмата за реконструкция на уличната мрежа, е насрочено за 1 април 2005 г., за да може тя да приключи без да се налага прекъсване заради зимния период, обясни зам.-кметът Пламен Ганчев.
Чист приход от 174 800 евро ще получи община Добрич от това, че е вложила на депозит получените 2,6 млн. евро от облигационния си заем, съобщи за НДТ първият зам.-кмет Иван Колев. Депозитът е в СИБанк, с която е договорена най-високата лихва за депозит по-малък от една година - 8,5 % годишна лихва. С получената сума общината ще може да покрие всички такси и комисионни по емитирането на облигациите, обясни И. Колев.
 


Сходни връзки

ТРИ ОФЕРТИ СА ПОДАДЕНИ ЗА ПРЕАСФАЛТИРАНЕ НА УЛИЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди