изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:47 EET
ЗАПОЧВА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ТРЕТО КЛАСИРАНЕ    
ОбразованиеАко и след него останат свободни места, директорите на училища ще могат да организират прием по документи

Кандидат-гимназистите започнаха да подават документи за участие в трето класиране за елитните гимназии. Те ще могат да строят това днес и утре, а до 30 юли предстои да бъдат изнесени резултатите от трето класиране, каза началникът на Инспектората по образование Рина Иванова. Тя съобщи, че в ЕГ "Гео Милев" има две свободни места за момчета за английски език и едно - за момиче за паралелка с френски език. Пет са свободните места за информатика с английски език, 1 за информатика с немски език и 3 за биология в ПМГ "Иван Вазов". 18 са незаетите места за паралелката по история и 16 за география в ХГ "Св. св. Кирил и Методий", 9 за паралелката с английски език в СОУ "П. Р. Славейков", 1 за СОУ "Дора Габе" - за изобразително изкуство, 2 за Финансово-стопанска гимназия - паралелка "търговия", 3 за организатор на обслужване в хотелиерството в Професионалната гимназия по туризъм.
Ако и след трето класиране останат свободни места, директорите на училища предстои да ги обявят и децата ще могат да кандидатстват за прием за тези места по документи, които трябва да подадат в училищата. Ако и тогава останат незаети места, а броят на учениците в паралелките е под 18, те ще бъдат закрити, обясни Р. Иванова.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ТРЕТО КЛАСИРАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди