изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:32 EET
ДЕЦА ЩЕ ДЕФИЛИРАТ С КАРНАВАЛНИ КОСТЮМИ    
КултураШествие на участниците в два конкурса в Тервел - за най-добра карнавална маска и за най-добър карнавален костюм, ще се състои на 29 юли, съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева.

То ще бъде от 17 часа край фонтана на градския площад в Тервел, който ще бъде пуснат специално за проявата. Вчера в СОУ "Йордан Йовков" децата изработиха карнавалните си маски, а днес ще се потрудят и над костюмите си. В проявата са се включили 20 малчугани, на голяма част от тях са помагали и родителите им. Част от материалите - гланцови блокчета, ластици, брокат и др., са осигурени от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, която е организатор на конкурсите.
Всички дефилиращи с карнавални костюми и маски ще получат безплатни снимки. След шествието те ще се отправят към кафе-театъра в Тервел, където ще има дискотека. На нея ще бъдат връчени и наградите на победителите. За доброто настроение на децата са се погрижили от общинския детски комплекс "Малкият принц" в Тервел. От там са осигурили подходяща музика, забавни въпроси и др.
Конкурсите за най-добър карнавален костюм и най-добра карнавална маска са част от програма "Наше лято", която комисията реализира.
 


Сходни връзки

ДЕЦА ЩЕ ДЕФИЛИРАТ С КАРНАВАЛНИ КОСТЮМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди