изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:54 EEST
АТАКАТА СРЕЩУ КМЕТА НА ДОБРИЧ Е ИЗРАЗ НА ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗСИЛИЕ    
ПолитикаБСП на си дава сметка, че няма жълти, сини и червени дупки, заяви пред НДТ областният координатор на НДСВ д-р Георги Желев

- Д-р Желев, как ще коментирате жалбата на БСП до прокуратурата срещу кмета на Добрич Детелина Николова във връзка в обликационния заем?

- Атаката срещу кмета на Добрич, според мен, е израз на политическо безсилие. На настоящия етап в Добрич ситуацията за нас е добра. Управлението на НДСВ в града се отличава от предишните управления със своята откритост, диалогичност и търсене на консенсус при решаване на конкретните проблеми. Един от тези проблеми е лошата пътна настилка и един от начините за решаването му е използването на облигационен заем, на собствени средства за извършване на ремонт на основните пътни участъци от уличната мрежа в Добрич. Нещо, което не е правено от години. Досега само са кърпени дупки, не е имало цялостно преасфалтиране, каквото ще бъде направено на тези девет основни улици.

- Според ръководството на БСП сделката за обликационния заем е извършена "на тъмно", нарушени са Законът за общинския бюджет и Законът за обществените поръчки? Какъв е Вашият коментар?

- Няма нищо нередно, всичко е извършено по закон. Това е явната атака от страна на ръководството на БСП. Скритата цел е отвличането на вниманието, опорочаване на идеята, провал на процедурата за търга за асфалтиране. Главната цел е извличане на политически дивиденти за БСП от провала на тази процедура. Една година преди изборите БСП предприема атака, усещайки нарастващото влияние на НДСВ в страната и в частност в Добрич. Без да си дава сметка, че няма жълти, сини и червени дупки. По пътищата вървим всички и построеното остава и ще се ползва от всички нас. Атаката на БСП срещу кмета няма да попречи на изпълнението на обещанията на НДСВ, дадени по време на предизборната кампания. С тези си действия БСП изпада в изолация в Добрич и в Общинския съвет, където, смея да твърдя, си сътрудничим успешно с представителите на всички политически сили.
 


Сходни връзки

АТАКАТА СРЕЩУ КМЕТА НА ДОБРИЧ Е ИЗРАЗ НА ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗСИЛИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди