изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:09 EEST
1 637 БЕЗРАБОТНИ СА УСТРОЕНИ НА РАБОТА    
Обществопо националната програма "От социални помощи към осигуряване на заетост" в общините Добрич, Добричка и Крушари

1 637 са били устроените на работа лица от общините Добрич, Добричка и Крушари в края на месец юни по националната програма "От социални помощи към осигуряване на заетост", съобщиха от дирекция "Бюро по труда". От тях 126 са заети в комунално-битовото обслужване - поддържане и почистване на населените места и озеленяване на крайпътни и междублокови пространства. 759 от лицата извършват дейности с устойчив характер, свързани с благоустрояването на населените места и производствените зони и опазване на общинската и държавна собственост. Останалите 752-ма са заети в социални дейности. От лицата, работещи по програмата, 943 са от Добрич, 379 са жители на община Добричка, а 315 - на Крушари. Общо изплатените средства за обслужване на работните места по програмата от началото на годината са 992 278 лева.
По модул "Личен асистент" през второто тримесечие на годината са работили 121 лица, по националната програма "Възстановяване и опазване на българската гора" заетите лица са били 219, а в Районното дружество за трудова заетост и структурно развитие - 129 лица.
 


Сходни връзки

1 637 БЕЗРАБОТНИ СА УСТРОЕНИ НА РАБОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди