изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:29 EEST
И ЙОРДАНИЯ СПАСИ ОТ ЕКЗЕКУЦИЯ ДВАМАТА СИ ЗАЛОЖНИЦИ В ИРАК    
По света Работодателят на двамата йордански заложници в Ирак обяви, че ще се изтегли от страната, с цел да спаси живота им, предаде АФП.


Близките на двамата йордански шофьори, взети за заложници в Ирак, заплашиха, че ще екзекутират директора на компанията, за която работят шофьорите, ако той не изпълни ултиматума, поставен от похитителите и не прекрати дейността си в Ирак, предаде по-рано АП.
Файез Саад ал Удуан и Ахмед Салама Хасан, които работят за йорданската компания Daoud and Partners бяха отвлечени в понеделник от екстремистка групировка. Похитителите им заплашиха, че заложниците ще бъдат екзекутирани, ако фирмата-работодател, за която работят не прекрати дейността си в Ирак в рамките на 72 часа.
“Предупредихме изпълнителния директор на компанията Рами ал Оуейс, че компанията му и служителите в нея няма да бъдат пощадени, ако той не изпълни исканията на похитителите днес”, заяви братът на Файез ал Удуан, Омар. “Ще му отрежем главата”, добави бащата на втория заложник – Ахмед Салама.
Двамата мъже отправиха заплахите пред насъбрало се множество пред офисите на компанията в Аман.ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

И ЙОРДАНИЯ СПАСИ ОТ ЕКЗЕКУЦИЯ ДВАМАТА СИ ЗАЛОЖНИЦИ В ИРАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди