изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:59 EEST
МОДНА АГЕНЦИЯ "ИНТЕРСАУНД" СТЪПВА В ДОБРИЧ    
Общество Представителят на агенцията на Добричка област Михаела Стоянова пред НДТ



Визитна картичка:
Михаела Стоянова е от Добрич, в момента е студентка първи курс в "Право" в СУ "Св. Климент Охридски" в София. В Добрич е завършила Езикова гимназия "Гео Милев".

- Г-це Стоянова, бихте ли представили за читателите на НДТ модна агенция "Интерсаунд"? Кога се очаква тя да стъпи и в нашия град?
- Модна агенция "Интерсаунд" е основана през 1989 г. и вече 15 години е утвърден и основен организатор на най-престижните национални конкурси: "Мис България", "Супер Модел България", "Кралица на красотата", както и на детския конкурс "Малката Мис България - София ленд". В началото на септември "Интерсаунд" открива свое представителство в Добрич. Целта е да бъдат открити нови лица, които да се причислят към семейството на успелите - чрез съчетаване на нашия опит с тяхната красота.
- Разкажете, ако обичате, за курсовете, които ще организирате в Добрич. Кой ще ги води, кой може да се включи в тях, на какво ще учите бъдещите манекени и фотомодели?
- Курсовете ще бъдат водени от мен и от Ралица Енева от Добрич, която е възпитаничка на Нешка Робева. Курсовете ще бъдат за момичета, момчета и за деца. Включените в тях ще учат движение по подиум, пластично ходене, етюди, грим, прически, сценично поведение и детайли от професиите фотомодел и манекен. Курсовете ще са с продължителност три месеца. След приключването им изкаралите ги ще получат диплом за завършен курс за манекен и фотомодел на модна агенция "Интерсаунд".
- Какви възможности ще имат за реализация тези млади момичета и момчета?
- "Интерсаунд" ще организира и провежда регионални конкурси, като победителките ще придобият правото да участват в престижните конкурси "Мис България" - част от световната верига конкурси "Мис Свят" и "Мис Вселена", в националния конкурс "Супер Модел България" - кръг от световната верига на "Форд Моделс", както и в националния конкурс "Кралица на красотата". Особено голяма популярност доби конкурсът "Малката Мис България". Регионален конкурс ще се организира през есента в Добрич, като победителките ще участват в националния финал, който ще се проведе през 2005 г. в София. Ще участват момичета от 4 до 15 години, в пет възрастови групи. Във всяка от тях се избират малки Мис България, които представят страната ни в конкурси в Бразилия, Пуерто Рико, Украйна, Венецуела и др. Освен конкурсите, ще се избират лица, които да участват в множество кастинги за реклами, модни ревюта, дефилета, организирани и провеждани в страната.
- Г-це Стоянова, какво е Вашето мнение - красиви ли са добруджанки и имат ли шанс в големи конкурси?
- Разбира се, че са красиви. Важното обаче е да притежават своя индивидуалност и да умеят да я представят. "Интерсаунд" ще им помогне за това.
Разговаря Мариела БОНЧЕВА
Снимка Любен ЖЕЛЯЗКОВ
 


Сходни връзки

МОДНА АГЕНЦИЯ "ИНТЕРСАУНД" СТЪПВА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди