изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:00 EEST
УЧАСТНИЦИТЕ В "ЕКОЛЯТО" СИ СПРЕТНАХА СКАУТСКИ ЛАГЕР    
ОбразованиеВчера 45-50 участници в "Еколято'2004", организирано към младежкия дом "Захари Стоянов", са посетили Центъра за защита на природата и животните.

Те не само са разгледали центъра, който е уникален за Югоизточна Европа, но са си организирали и пикник с жив огън и скара, и много емоции, в скаутския лагер в центъра. Дори дъждът не уплашил младите скаути.
Днес те ще имат забавни игри в младежкия дом. До началото на август децата от "Еколято'2004" ще са заедно с организаторите от МД "Захари Стоянов". Предстоят им различни интересни инициативи, ще имат среща със здравни специалисти, спортни игри, увеселения.
В "Еколято'2004" участват 80 деца на възраст от 7 до 18 години. Те имат свободата да избират в кой ден да се включат. Най-голям интерес имало към дните на посещение в плувния басейн. Участието в "Еколято'2004" е безплатно. Децата си осигуряват храна и таксата за басейн, обясниха от младежки дом "Захари Стоянов". НДТ
 


Сходни връзки

УЧАСТНИЦИТЕ В "ЕКОЛЯТО" СИ СПРЕТНАХА СКАУТСКИ ЛАГЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди