изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:28 EEST
АЛЕКСАНДРИНА МИЛЧЕВА ОТКАЗА ЦВЕТЯ НА КМЕТА НА БАЛЧИК КРАСИМИР МИХАЙЛОВ    
Култура В края на лятната академия "Сакра" се разрази скандал пред публиката в Балчик.


За десети пореден път оперната прима Александрина Милчева представи своите ученици от лятната академия “Сакра” пред публиката в Балчик. Тази вечер почитателите на певческото изкуство имаха възможността да се насладят на младите таланти, дошли от различни краища на света, за да попият от дарбата на Александрина Милчева. Самата тя трудно сдържаше вълнението си по време на изпълненията на десетте си ученици и беше съпричастна на всеки прозвучал тон в църквата “Св. св. Константин и Елена”.
Цветелина Малджанска, Евгения Ралчева и Таня Баумгартнер бяха сред най-аплодираните възпитаници на “Сакра” от страна на балчишката публика, за която ежегодните концерти на Академията са събитие номер едно в музикалния живот на Белия град. Въпреки това в края на концерта Александрина Милчева изрази огромното си разочарование от липсата на разгласа за концерта и от факта, че плакатите, които собственоръчно изпълнителите са си разлепили из града, са били унищожени. Оперната прима отказа да приеме изпратените от името на кмета на Балчик и председателя на Общинския съвет цветя, в знак на огорчение от липсата на заинтересованост от страна на местната власт към юбилея на Академия “Сакра”.
BALCHIK.INFO/NDT
 


Сходни връзки

АЛЕКСАНДРИНА МИЛЧЕВА ОТКАЗА ЦВЕТЯ НА КМЕТА НА БАЛЧИК КРАСИМИР МИХАЙЛОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди