изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:04 EET
"БРИГАДИТЕ НА АБУ ХАФАС АЛ МАСРИ" ЗАПЛАШИ БЪЛГАРИЯ    
По света Дубай. Ислямистка групировка, свързана с “Ал Кайда”, отправи нова заплаха срещу европейски страни, които подкрепят политиката на президента на САЩ Джордж Буш, предаде агенция Ройтерс.

“Няма да се колебаем да пролеем кръв във всички части на Европа, в Рим и на други места, докато съответните страни не излязат от орбитата на неверниците в Америка”, се посочва в изявлението на “Бригадите на Абу Хафс ал Масри”, публикувано в Интернет.
“Призоваваме всички наши части от Великобритания, от България и от всички европейски страни да се подготвят да влязат в битка”, се посочва в изявлението, което е с дата 30 юли. “Няма да се радвате на сигурност, докато сте в сянката на Джордж Буш” се посочва още в изявлението.
То намеква за обявеното от лидера на “Ал Кайда” Осама бин Ладен тримесечно примирие с европейските държави. До момента не може да се потвърди автентичността на заплахата. В изявлението се посочва, че други изявления през последните два дни са били неправилно приписвани на “Бригадите на Абу Хафс ал Масри”.
 


Сходни връзки

"БРИГАДИТЕ НА АБУ ХАФАС АЛ МАСРИ" ЗАПЛАШИ БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди