изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:13 EET
Георги Друмев финишира втори в Македония    
СпортДобричкият колоездач Георги Друмев завърши на второ място в състезание в Македония. Нашенецът пресече финала след своя съотборник от Хемус /Троян/ Сергей Иванов. Маршрутът в западната ни съседка бе Куманово - Кочане - Куманово с дължина 140 км.

Състезанието в западната ни съседка бе генерална репетиция за Георги Друмев, който на 5 август ще участва на Балканиадата по колоездене, която ще се проведе в турския град Бурса. Неговите дисциплини при мъжете са 40 км индивидуално и 150 км общ старт. Същите дистанции в Турция ще трябва да измине и Светослав Демирев. Последният ще се включи при младежите до 23 години.
Добричлията Медер Зюлкяр, който живее от няколко години в Турция, ще бъде капитан на отбора на южната ни съседка по време на Балканидата в Бурса.
На шампионата на полуострова по колоездене на шосе клубът на “Добруджа” ще бъде представен от Галин Димитров, който ще атакува медалите при юношите старша възраст. Той ще кара 20 км индивидуално по часовник и 130 км общ старт.
Междувременно четирима колоездачи от отбора на Добруджа взеха участие в републиканския личен шампионат на писта за юноши младша възраст. Нито един от тях не можа да се пребори за място сред първите десет. На първенството в Казанлък те за първа година взеха участие в групата при юношите младша възраст. Липсата на опит и отпускане през лятото са сред причините за тяхното представяне, каза треньорът им Димитър Господинов.
 


Сходни връзки

Георги Друмев финишира втори в Македония | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди