изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:50 EET
ПОХОД ДО КОБАКЛЪКА ОРГАНИЗИРА СЪВЕТЪТ ПО НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА    
ОбществоВ чест на Деня на Добрич - 25 септември, Общинският младежки съвет по наркотични вещества в Добрич ще организира поход с ученици до местността "Кобаклъка", съобщиха от кметството.

Оттам информираха, че от 20 до 27 юли в Дряново е проведен обучителен лагер-семинар с членове на съвета, който е структура към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Участвали са 13 деца от 10 добрички училища в продължение на седмица.
Семинарът е бил в изпълнение на програмата на местната комисия, която е за превенция на противообществените прояви и утвърждаване мястото на младежката структура като надеждна организация за разпространение и мултиплициране на придобитите знания по проблема наркомании. Обучението в Дряново е включвало запознаване с Националната програма по превенция на наркомании, психологични аспекти на наркотично зависимите, разпознаване на наркотици и вредата от тях върху подрастващите. Лагерът-семинар е бил съпътстван с игри, решаване на казуси, умения за разпознаване на наркоман. Участниците са посетили и природни забележителности в Дряновския Балкан.
 


Сходни връзки

ПОХОД ДО КОБАКЛЪКА ОРГАНИЗИРА СЪВЕТЪТ ПО НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди