изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:22 EET
МОМИЧЕ НА ДЖИН SAVOY SILVER CLUB ГРАБНА ПРИЗ ОТ ФРЕНСКИ МОДЕН КАНАЛ    
Любопитно Габриела, която разпали въображението на милионите зрители с екранното си присъствие в новия рекламен клип на квалитетната напитка, бе избрана да участва в международния конкурс от веригата Fashion TV Model Awards – FTV Beach, в Монте Карло.


Дни след като се пребори с над 50 модела за рекламата на джин SAVOY SILVER CLUB и заедно с Ники Илиев, водещ на “МелоТВМания”, и с колежките си от модния бранш Мария и Ирена приключи участието си във вълнуващите снимки, 18-годишната звезда на F Models отлетя за Монако, за да се включи в най-голямото модно събитие за Лято 2004 - плажният конкурс за топмодели FTV Beach.

Габи засне атрактивни фотосесии с топфотографа Amedeo Turello, собственик на сп. Monte Carlo Style. Парижкият хитов дизайнер Vincent Dupontreue избра момичето на джин SAVOY SILVER CLUB да представя уникалната колекция джинси с кристали Swarovski, която ще се появи до дни на пазара на цени от 2 до 50 хил. евро. С перфектните си мерки и изящна фигура Габриела спечели признанието на световната модна гилдия в Монако и получи атрактивни предложения за професионални ангажименти.

Най-новото лице на хитовия за Лято 2004 български джин е познато на меломаните от клипа на Руши Видинлиев “Ти беше”. Лицето на Габриела са виждали читателите на престижни модни издания в Европа и САЩ, а почитателите на набиращия популярност турски изпълнител Сердар, известен като новия Таркан, не пропускат да отбележат успешното й участие в неговите клипове и турнета.
 


Сходни връзки

МОМИЧЕ НА ДЖИН SAVOY SILVER CLUB ГРАБНА ПРИЗ ОТ ФРЕНСКИ МОДЕН КАНАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди