изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:45 EEST
РЪКОВОДИТЕЛЯТ НА "ПРОЕКТ 100"ЩЕ ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ ЕТАП    
ОбществоУтре в Добрич ще бъде ръководителят на проекта на Министерството на икономиката "Създаване на конкурентноспособни стартиращи фирми" или известен като "Проект 100" Ташка Габровска.

Заедно с експерти от Министерството на икономиката тя ще представи възможностите за участие във втория етап от подготовка на проекти за участие в конкурса по пилотния проект, в който Добричка област е една от четирите включени.
"Проект 100" се реализира чрез Бизнесцентъра, изграден по програма JOBS - "Заетост чрез подкрепа на бизнеса" на социалното министерсктво. В първия кръг на обучение участваха 34 кандидат-предприемачи, които разработиха бизнесидеите. Проектите на десет от тях бяха одобрени и преди седмица те получиха от министъра на икономиката Лидия Шулева сертификати за безвъзмездната сума, която получават по проекта - между 10 и 15 хиляди лева. Среща с желаещите да се включат във втория етап на "Проект 100" ще се проведе от 18 часа в заседателната зала на община Добрич.
 


Сходни връзки

РЪКОВОДИТЕЛЯТ НА "ПРОЕКТ 100"ЩЕ ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ ЕТАП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди