изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:26 EEST
ЦСКА ЗАПОЧВА СЕЗОНА БЕЗ САКАЛИЕВ?    
СпортЦСКА нe може да картотекира нападателя Стойко Сакалиев за началото на новия сезон и за мачовете за купата на УЕФА, съобщи агенция "Фокус."

Както е известно, футболистът игра под наем при "армейците" през пролетния полусезон, но все още е собственост на Нафтекс.
Двата клуба постигнаха принципна договореност Сакалиев да остане при "червените" и през настоящето първенство. Той проведе подготовка с ЦСКА и се смяташе, че ще е сред твърдите титуляри в състава на Ферарио Спасов.
Проблемът идва от факта, че Нафтекс първо трябва да картотекира нападателя и след това да го преотстъпи на ЦСКА, но от бургазкия тим отказват да го направят.
Според Илия Илиев, директор на международния отдел на "армейците," причината за разногласията между двата клуба е неизплатената застраховка на Сакалиев от страна на ЦСКА, която е в размер на 2 милиона лева.
"Изпълнихме още през месец март всичките 12 точки от финансовите ни задължения по договора ни с Нафтекс за Сакалиев. Имаме и други права и задължения по контракта, едното е по отношение застраховката на футболиста. Тя е за 2 милиона лева и в договора се казва, че ако ЦСКА откаже да я направи, при евентуален трансфер на Сакалиев в чужбина и последвала злополука ние няма да получим полагащите ни се 15 процента от обезщетението. Това обаче не дава никакво право на колегите от Нафтекс да откажат картотека на Сакалиев и така да го лишат от правото му на труд. А това е най-тежкото престъпление в страните на Европейския съюз", обяви Илиев пред "Фокус".
 


Сходни връзки

ЦСКА ЗАПОЧВА СЕЗОНА БЕЗ САКАЛИЕВ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди