изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:06 EEST
СРЕЩА ПРИ ПРЕМИЕРА - ОБЩИ МЕРКИ СРЕЩУ МАФИЯТА    
НовиниОбщ проект на МВР, следствие и прокуратура
МВР, следствие и прокуратура ще внесат при премиера общи мерки за промени в законите срещу организираната престъпност.


Това съобщи ген. Бойко Борисов след среща със Симеон Сакскобургготски, На срещата при премиера е присъствал и зам.-директорът на НСС полк. Методиев.

Следващата седмица в общ проект МВР, следствие и прокуратура ще внесат предложения, свързани с незаконните оръжия, боеприпаси, задължителния арест на хора с незаконно оръжие, невъзможност адвокатите да протакат делата и редица други мерки срещу организираната престъпност. Надяваме се следващата седмица, когато сме готови с всички предложения, премиерът да ни приеме заедно - каза Бойко Борисов.

Ген. Борисов и полк. Методиев са докладвали на премиера и за разкритото убийство на Степан Рибаков и за мерките, които се взимат по разследването на убийството на бай Миле.

В отговор на въпрос за становището на Демократи за силна България, че МВР се е превърнало в министерство на пропагандата Бойко Борисов каза, че не е запознат с изказването на Иван Костов. Ако твърди, че няма разкрити поръчкови убийства - някой го е подвел, каза Бойко Борисов и обеща веднага да информира Костов за всичко, свършено от МВР.

'Не знам кой е долагал това на Костов, но се надявам това да не е този, който написа такива заповеди за Майкъл Чорни и Денис Ершов, че още ги поправяме', каза Борисов.

ДАРИК РАДИО/НДТ
 


Сходни връзки

СРЕЩА ПРИ ПРЕМИЕРА - ОБЩИ МЕРКИ СРЕЩУ МАФИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди