изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:51 EEST
НАД 30 ТОЧКИ ЩЕ ГЛЕДАТ СЪВЕТНИЦИТЕ В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
ОбществоЗаседание на общинския съвет в Генерал Тошево ще започне днес в 14 ч. В дневния ред са включени повече от 30 точки.

Докладна записка с предложение дейността по извършването на тъжни обреди да бъде върната към общината ще разгледат общинските съветници. Досега тя се е извършвала от фирма, но се оказало, че вариантът е несполучлив, каза за НДТ председателят на Общинския съвет Недко Марчев.
В дневния ред на заседанието е включено още предложение от догодина Дните на хумора отново да влязат в културния календар на община Генерал Тошево. Съветниците ще разгледат също докладна записка за уточняване минималния брой на паралелките в училищата за отдалечените райони на общината и така да бъде дадена възможност на учениците да учат в самостоятелни, а не в слети паралелки.
На сесията ще бъде представен и отчет на Медицинския център в Г. Тошево. Ще се гласува също Наредба за реда за придобиване, управление и разпореждане със земи от общинския поземлен фонд, каза Н. Марчев. В дневния ред на заседанието е включено също откриването на конкурс по оферти за автобусни линии. Съветниците ще гласуват и промяна в Наредбата за определяне и администриране на местните такси.
 


Сходни връзки

НАД 30 ТОЧКИ ЩЕ ГЛЕДАТ СЪВЕТНИЦИТЕ В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди