изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:10 EEST
ПФК ДОБРУДЖА СЕ СЪБИРА НА ПРОТЕСТ ПРЕД ОБЩИНАТА    
СпортФутболистите са без стадион за мача с Локомотив /Горна Оряховица/


По инициатива на треньорите от представителния тим на ПФК Добруджа и от ДЮШ, които са общо осем, в четвъртък ще има организиран протест пред Община Добрич. Очаква се пред кметството да се съберат близо 250 деца от школата, родители и привърженици на футбола, които са против решенията на общинските съветници и кметския екип. Треньорите заявиха, че протеста е по повод неадекватните решения на Общината и не ангажираността на кметския екип за съдбата на отбора. Наставниците припомнеха предизборните обещания на Детелина Николова, която на два пъти посети стадион “Дружба” и заяви, че ще помага на футбола. Всичките във футболния тим са разочаровани от отношението на общинската администрация и областната управа. Два дни преди началото на футболното първенство те ще поискат яснота за бъдещето на клуба.
От щаба на Добруджа ни информират още, че са отстранили нередностите на стадион “Дружба”. Те са поискали ХЕИ да направи оглед. Веднага не е била сформирана комисия, която да направи оглед. Инспекцията на спортното съоръжения щяла да стане едва в петък. Това обаче поставя футболния клуб пред невъзможността да проведе първия си домакински мач пред своя публика. От ръководството споделиха, че организацията за домакинските мачове трае минимум два дни, в които трябва да се направи разплащане за охрана на стадиона, отпечатване на билети и други организационни подробности. Най-късно днес ще се разбере къде Добруджа ще играе, защото ако не стане така, че да посрещне Локомотив /ГО/ в Добрич, то като втори вариант ще се търси стадиона в Албена.
 


Сходни връзки

ПФК ДОБРУДЖА СЕ СЪБИРА НА ПРОТЕСТ ПРЕД ОБЩИНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди