изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:33 EEST
ЕДНА ДУЗИНА ДОБРИЧЛИИ В РАНГЛИСТИТЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА    
СпортБългарската федерация по тенис на корт отпечата най-новата ранглиста за всички възрастови групи.

Добричлията Пресиян Иванов, състезаващ се за Черно море Елит /Варна/, заема шеста позиция при юношите до 16 години. Добруджанецът има 355 точки от 8 турнира. Лидер в тази възрастова група е Валентин Димов от НСА със 748 точки. Най-доброто класиране на добричлия е на Владислав Матеев, който е четвърти при 12-годишните. Владо е събрал 549 точки от 9 турнира. Водач е Станислав Александров от Албена /Пловдив/ с 850 т. от 6 състезания. Димитър Петров е 25-и, а Драгомир Дралчев - 47-и. Още трима тенисисти на “Изида” подадат в ТОП 100. Това са Радослав Коев - 68, Станислав Александров - 74, и Мартин Енчев - 97.
В тази възрастова група при девойките Гергана Макнева е 47-а, а нейните съотборнички Макси Вичева и Десислава Стоянова са съответно на 51-о и 60-о място. 71-а е Елена Стефанова, следвана от Юлия Недялкова. В по-горната възрастова група до 14 години Владо Матеев е на 34-а позиция. Димитър Петров е 49-и. Дралчев и Панчев са на 71-о и 73-о място.
Радмила Николова е 14-а при девойките до 14 години и 27-а в ранглистата на федерацията за състезателките до 16-годишна възраст.
Гергана Макнева е 39-а при тенисистките до 14 години, като в тази класация има още 8 възпитанички на Юри Дойчев и Илия Атанасов от “Изида” в ТОП 100.
От треньора Юри Дойчев разбрахме, че този петък ракетите на “Изида” ще имат контролни срещи със състезатели от Московската тенис академия. Мачовете ще се проведат на прекрасния тенис комплекс в градската градина. Състезателите от Русия са на подготовка в България и това няма да бъдат първите срещи между добричлии и московчани. Досега активът е в полза на добруджанци, а треньорът на Московската тенис академия е останал възхитен от базата в Добрич. НДТ
 


Сходни връзки

ЕДНА ДУЗИНА ДОБРИЧЛИИ В РАНГЛИСТИТЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди