изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-21 @ 09:52 EEST
ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КРЪГЛА МАСА    
Европейски съюзЗа 10 часа днес в ресторант "Централ" е насрочена втората - заключителна кръгла маса по проекта "ЕВРОМОСТОВЕ" - Опитът на побратимения Нови Сонч, Полша, прави пътя на Добрич към ЕС по-гладък. Той се реализира чрез "Спан Консултантс Консорциум", по Програма ФАР 2002 "Информационна и комуникационна програма, България", Проект EUROPEAID/114711/D/SV/BG.

В продължение на два месеца вестник "Нова добруджанска трибуна" работи по проекта. Негови партньори бяха община Каварна, Европейски клуб-Добрич и Полско културно-просветно дружество. Целта на проекта бе чрез страниците на вестник "Нова добруджанска трибуна" да запознаваме гражданите на Добричка област с постигнатото в преговорите за членство на България в ЕС, с ползите и рисковете от бъдещото членство. В проекта се използва опитът на Полша, като страна от новата вълна на разширяването на ЕС. Търсихме обратна връзка с гражданите на Добричка област, за да разберем основните въпроси за евроинтеграцията, които ги интересуват.
На кръглата маса, която ще се проведе днес, екипът на проекта "ЕВРОМОСТОВЕ", ще отчете направеното през изминалите два месеца. През тях организирахме кръгла маса за представяне на проекта, осъществихме девет издания на рубриката "ОТКРИТА ЕВРОПРИЕМНА", издадохме два броя на приложението "ЕВРОМОСТОВЕ", публикувахме анкети и интервюта с добруджанци и граждани на страни - стари и нови членки на Европейския съюз.
За участие в кръглата маса днес са поканени депутати от Добричка област, областният управител Иван Иванов, кметове на общини, представители на държавни институции, които работят в областта на европрисъединяването, неправителствени организации и просветни структури, които са реализирали и работят по нови проекти, представители на медиите.
 


Сходни връзки

ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КРЪГЛА МАСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди