изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:37 EEST
ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН ПО ПРОЕКТ "РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ЕКОТУРИЗЪМ"    
ОбществоНа 9 август стартира информационната кампания по проект "Развитие на българския екотуризъм". Тя е насочена към потенциалните кандидати, съобщиха от пресслужбата на областната управа в Добрич.

Информационният ден за Варна и Добрич ще се проведе от 10 ч. на 9.8., в зала 37 на община Варна. Целта е да се разяснят условията за кандидатстване с проекти, попълване на необходимите документи и сроковете за подаването на предложенията по проекта за екотуризъм.
Проектът "Развитие на българския екотуризъм" цели осигуряване на устойчив растеж в туристическия отрасъл - чрез подпомагане на проекти, са насочени към подобряване на държавна и общинска еко-туристическа инфраструктура.
От пресслужбата на областна управа информираха, че крайният срок за подаване на предложения по проекта е 16 часа на 13 септември в Министерството на икономиката, дирекция "Предприсъединителни програми и проекти". Общата сума на грантовата схема, която ще бъде разпределена по този проект, е 4,9 млн. евро. Всеки индивидуален проект има шанс да получи от 50 000 до 250 000 евро.

 


Сходни връзки

ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН ПО ПРОЕКТ "РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ЕКОТУРИЗЪМ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди