изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:57 EEST
ДНЕС БЕ ПОДПИСАН МЕМОРАНДУМ ЗА ЕВРООСВЕДОМЯВАНЕТО НА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ    
Европейски съюзС подписване на споразумение за партньорство приключи реализацията на проекта на вестник "Нова добруджанска трибуна" от Добрич "ЕВРОМОСТОВЕ - Опитът на побратимения Нови Сонч, Полша, прави пътя на Добрич към ЕС по-гладък".







Той се реализира чрез "Спан Консултантс Консорциум" - по Програма ФАР 2002 "Информационна и комуникационна програма, България", Проект EUROPEAID/114711/D/SV/BG. Партньори на вестника по проекта бяха Европейски клуб-Добрич, община Каварна и полско културно-просветно дружество.
Днес се проведе заключителната втора кръгла маса по проекта.









В нея участваха кметът на Добрич Детелина Николова, зам.-кметът на Каварна Тодор Ахпазов, представители на държавни институции, бизнес, неправителствени организации, медии. Те се подписаха под споразумение да си партнират и след приключване на проекта в интерес на хората от Добричка област.
Ангажираха се да предоставят актуална, конкретна и детайлна информация за евроинтеграцията, да информират и образоват гражданите на местно ниво за задълженията и отговорностите ни на прага на ЕС, да осигуряват на гражданите на Добрич и региона разбираема и навременна информация по процеса на присъединяване на България към ЕС.


 


Сходни връзки

ДНЕС БЕ ПОДПИСАН МЕМОРАНДУМ ЗА ЕВРООСВЕДОМЯВАНЕТО НА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди