изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:28 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР - 8 АВГУСТ    
НовиниПрестъпления и катастрофи в страната

НСГП. Служители от Граничния полицейски участък- Ново село задържаха при опит за нелегално преминаване на държавната граница от Гърция за България двама граждани на Пакистан и Бангладеш, на възраст 34 и 26 години. По случая е заведена преписка и е уведомена Районна прокуратура – Свиленград. Задържаните ще бъдат експулсирани от страната и ще им бъде наложена забрана за влизане в България.

Служители на „Гранична полиция” при „Капитан Андреево” с помощта на термовизионна техника са задържали при опит за незаконно преминаване на държавната граница 42-годишен гражданин на Тунис. По случая е заведена преписка и е уведомена прокуратурата. Той ще бъде експулсиран и ще му бъде наложена забрана за влизане в България.

Козлодуй. През нощта на 7 август пред дискотека „Империал” двама неизвестни нападнали и пребили 17-годишния Вл. Н. Те му отнели лична и дебитна карта и изчезнали. След бързи действия на служители от РПУ са установени извършителите Илиян Д./20 г./ и Пламен К./20 г./, двамата от Козлодуй. Те изтърпяват присъди в ТПО „Казичене” и са в домашен отпуск. Илиян Д. е задържан, съучастникът му се издирва.

ПТП. Вчера на пътя Русе- Бяла джип „Ландровер Фриландер” със силистренска регистрация навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в товарен автомобил „Ивеко” с румънска регистрация. При катастрофата на място е загинал шофьорът на джипа Красимир Кр. /45 г./ от Силистра. Причините за инцидента е движение с несъобразена скорост по мокра пътна настилка. МВР/НДТ


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР - 8 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди