изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:41 EEST
НАЙ-МОЩНИЯТ АВТОМОБИЛ В ИСТОРИЯТА НА BMW ИЗЛИЗА НА ПАЗАРА    
Новини Четвъртото поколение на суперспортната модификация на BMW М5 ще бъде пуснатo на пазара в Европа през януари 2005 г.

/Вижте и снимките в продължението/


BMW M5 ще бъде най-мощният сериен модел в цялата история на компанията, твърдят от втория по големина производител на луксозни коли в света.

Концептуалната разработка на BMW M5 беше демонстрирана за пръв път по време на тазгодишното изложение в Женева, като сега баварският автомобилостроител представя повече подробности около автомобила.

Външният вид на колата е подчертано агресивен, като фаровете са доста по-извити, отколкото при другите модели на BMW.

М5 ще бъде оборудван с атмосферен петлитров V-образен десетцилиндров двигател. Това е първият двигател на BMW с двуредно наредени цилиндри, разположени под ъгъл от 90 градуса.

Максималната мощност, която може да произведе този агрегат, надхвърля границата от 500 конски сили, а максималният въртящ момент е 520 Нм. Червената линия на оборотомера се намира на респектиращите 8 250/мин.

Новото BMW M5 ускорява от от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди и е способно да достигне 200 км/ч за 15 секунди. Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/ч. Без това ограничение, М5 е в състояние да развие скорост от 328 км/ч.

Предавателната кутия на новото BMW M5 е седемстепенна секвенционална с устройство Drivelogic. В сравнение с предходните подобни SMG варианти, тази скоростна кутия предлага 20% по-бързо превключване на предавките.

Новото M5 е оборудвано и с нова тракшън система за контрол, специално разработена за модела.

http://investor.bg/
 


Сходни връзки

НАЙ-МОЩНИЯТ АВТОМОБИЛ В ИСТОРИЯТА НА BMW ИЗЛИЗА НА ПАЗАРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди