изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:01 EET
МИС И МИСТЪР "БАЛЧИШКО ЛЯТО"    
Мис & МистърМАРТИНА И НИКОЛАЙ СА ПЪРВИ
/Продължи, за да видиш и снимките на победителите/

Макс и Али грабнаха отличието за най-атрактивно представяне. На 18 август агенция "Идеа Прима" организира конкурс в Каварна

18-годишната Мартина Славчева е грабнала титлата "Мис балчишко лято" на провелия се в събота вечерта в морския град конкурс за красота, част от националната верига "Топ лица на България". Надпреварата се състоя в дискотека "Арена" и бе организирана за шести път в Балчик от националната модна агенция "Идеа Прима", със съдействието на общината в лицето на кмета Красимир Михайлов. Мартина е от Варна, а мерките й са 1.78 м, 52 кг, 88/58/88.

Мистър Балчик" е Николай Балев, на 25 г. от Варна, с мерки 1.84 м, 79 кг. Регионалната награда "Лице на Балчик" е получила 19-годишната Искра от морския град, каза за НДТ водещият на конкурса и собственик на модната агенция Димитър Увалиев. Искра е обрала овациите на публиката в третия тур - със страстно изпълнение на латинотанц. Чаровното момиче е високо 1.72 м и тежи 52 кг.
На второ място в конкурса "Мис и мистър балчишко лято" при дамите е 18-годишната Стефка Узунова, която наскоро стана и "Мис Кранево". Тя е от Бургас, с мерки 1.77, 51 кг, 88/58/88. Неин партньор на второто място е Живко Колев. Той се отличил с италианската си хубост и всички го оприличили на италианския футболист Паоло Малдини, който играе в "Милан" и е капитан на националния отбор. Трета при жените е Боряна Йотова от Мездра. Тя е на 20 години, тежи 1.71 м, тежи 50 кг, а мерките й са 86/58/86. Добричлията Денис Мартинов е на трето място при мъжете. Той за пръв път участвал в подобна надпревара.
По традиция е била присъдена и наградата "Мис и мистър Атракция". Този път обаче е направено изключение от правилото и призът е връчен на двама мъже - Макс Зилкаров от Добрич /бел.ред. той стана "Мистър топ лице на Добрич" преди време/ и бургазлията Али Алиев.
Около 1200 души са гледали красивите участници в конкурса в Балчик, каза още Д. Увалиев. В надпреварата са взели участие 12 момичета и 7 момчета. Както винаги, те се представили в три тура - официално облекло, бански костюм и танци по двойки.




На 18 август "Идеа Прима" ще организира конкурса "Мис и мистър топ лица на Каварна". Надпреварата ще се състои от 22.30 ч. в дискотека "Корона".
 


Сходни връзки

МИС И МИСТЪР "БАЛЧИШКО ЛЯТО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди