изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:31 EEST
След мача Добруджа - Локомотив /Горна Оряховица/:    
СпортКоментари на Валентин Пейчев - треньор на Добруджа, Бойко Димитров - треньор на Локомотив и Симеон Симеонов - футболист на Добруджа.

Валентин Пейчев - треньор на Добруджа: "Радвам се, че успяхме да постигнем победа. Надявам се, че успехът ще донесе допълнителен стимул на моите играчи за предстоящите мачове. Направихме много пропуски, но това го отдавам на предстартовата треска в отбора. Не искам да отличавам никой, защото футболът е колективен спорт и смятам, че всички се бориха за победата. Целта ни е да радваме привържениците ни с красива игра и ще се постараем да продължим победния ход."
Бойко Димитров - треньор на Локомотив /Горна Оряховица/: "Поздравявам домакините за победата им. Нашата цел ще бъде да се затвърдим в "Б" група. В цяла България е известно, как вашата Община помага на футбола със съвместното АД. Надяваме се да направим подобно дружество и с нашата Община. Смятам, че ако не бяха двата пропуска на Петър Кънчев, то резултатът можеше да бъде и друг. Според мен основните претенденти за борбата за "А" група ще бъдат: Добруджа, Вихрен, Черноморец, Ботев и Пирин 1922."
Симеон Симеонов - футболист на Добруджа: "Радвам се, че успях да дебютирам с гол. Ще играем мач за мач, а целта ми е да се утвърдя в отбора. Ще се радвам Добруджа да се завърне на стадион "Дружба", за да може повече хора да се радват на нашите победи."
 


Сходни връзки

След мача Добруджа - Локомотив /Горна Оряховица/: | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
След мача Добруджа - Локомотив /Горна Оряховица/:
Автор: Anonymous да 2004-08-11 @ 15:18 EEST
SLEZTE MALKO NA ZEMQTA WE HORA TE 6TE DOIDAT I SILNI OTBORI A TOGAVA DA VIDIM.dano da biite dobrudja vse pak sam ot tam ,ama umnata
След мача Добруджа - Локомотив /Горна Оряховица/:
Автор: Anonymous да 2004-08-12 @ 08:48 EEST
Az ne razbrah kude sme se ka4ili 4e da slizame...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди