изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:46 EEST
ГАНГСТЕРСКАТА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА: ЕДИН УБИТ И ДВАМА РАНЕНИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ    
Ред и сигурност В полунощ пред турския ресторант “Парадайз” на булевард “Черни връх”, в квартал “Лозенец” е избухнала престрелка. Двама души са ранени, а един е бил убит.


Според таксиметрови шофьори, паркирали пред заведението и оказали се в епицентъра на събитията, убитият е бил с пистолет в ръка и е тичал по булеварда.
Пред заведението останаха паркирани два автомобила – “Мерцедес” и “БМВ”. Полицията извършва оглед на мястото и разпитва свидетели.
Бул. “Черни връх” продължава да бъде отцепен за движение на автомобили. Полицейски ленти ограждат района между ресторанта и пазара пред РУМ”Черни връх”. Установява се самоличността на убития. По първоначална информация и той е турчин.
*********************
Шест пъти е стрелял по нападателите си убитият на бул. "Черни връх" мъж

9 август 2004 | 07:47 | Агенция "Фокус"

София. Шест патрона е успял да изстреля по нападателите си убитият снощи на столичния бул. "Черни връх" мъж, научи Агенция "Фокус". Престрелката избухна около полунощ пред новооткрития турски ресторант "Парадайз" срещу РУМ "Черни връх" в квартал Лозенец. Както "Фокус" първа съобщи двама души са ранени - 38-годишният турчин Осман Кефкефоглу е единият ранен при стрелбата пред турския ресторант “Парадайз” на бул. “Черни връх” в София. Вторият ранен е 39-годишният Инджи Омар. И двамата са настанени във Военномедицинска академия. Кефкефоглу бе приет в травматологията, а Инджи Омар бе в по-тежко състояние и бе в шокова зала.
Според таксиметрови шофьори, паркирали пред заведението и оказали се в епицентъра на събитията, убитият е бил с пистолет в ръка и е тичал по булеварда. Пред заведението останаха паркирани два автомобила – “Мерцедес” и “БМВ”.
**********************
Осман Кешкекоглу и Инджик Омар са имената на двамата ранени при снощната престрелка в София

9 август 2004 | 08:46 | Агенция "Фокус"

София. Осман Кешкекоглу и Инджик Омар са имената на двамата ранени при снощната престрелка, избухнала около полунощ на столичния бул. "Черни връх" пред турския ресторант "Парадайз" в квартал Лозенец. Те са съответно на 40 и 38 години и имат български единни граждански номера и софийска адресна регистрация. Това заяви за Агенция "Фокус" пресаташето на Военномедицинска академия, където са настанени двамата пострадали, Райна Ангелова.
Кешкекоглу и Омар са с многобройни огнестрелни рани в краката и са настанени в травматологията на ВМА, допълни Ангелова. По-рано пред Агенция "Фокус" началникът на ВМА ген. Стоян Тонев заяви, че състоянието и на двамата ранени е добро.
Както "Фокус" първа съобщи при снощната стрелба бе убит един мъж, който по първоначална информация също е от турски произход.
********************

Раненият при стрелбата в столицата Осман Кешкекоглу е собственик на фирма с още трима турци

9 август 2004 | 09:08 | Агенция "Фокус"

София. Единият от пострадалите снощи при стрелбата в столичния квартал “Лозенец” Осман Кешкекоглу е управител на фирмата “Карделян” ООД, с адресна регистрация в Зона Б5, в съдружие с още трима турски граждани. Това показа справка на Агенция "Фокус" в търговските регистри на Апис+. Съдружниците на 40-годишният Кешкекоглу са Кязим Аик Хакан, Абдулбаки Тохумджу и Али Ъшъкоглу. Фирмата се занимава с търговия на дребно, туризъм, автотранспорт, информационно - консултантска дейност, хотелиерство и ресторантьорство.
Осман Кешкекоглу е бил женен за българката Десислава Христова Кешкекоглу, но през 1997 година Христова е поискала развод.
 


Сходни връзки

ГАНГСТЕРСКАТА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА: ЕДИН УБИТ И ДВАМА РАНЕНИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди