изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:28 EEST
ОФИЦИАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ НА МВР ЗА НОВАТА ПРЕСТРЕЛКА И УБИЙСТВО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ    
Ред и сигурностТази нощ, около 00.10 часа, в дежурната част на Четвърто РПУ е получено съобщение за инцидент на столичния бул. „Черни връх”, при който има един убит и двама ранени мъже, информира СДВР.

На адреса веднага са изпратени дежурно-следствена оперативна група при СДВР, автопатрул и служители на РПУ, както и екип на „Бърза помощ”.
Установено е, че в турския ресторант „Зелен рай” на бул.”Черни връх” възникнал скандал между трима турски граждани, временно пребиваващи в страната ни, който се пренася вън пред заведението. При последвалото меле Инджи О./39/ намушкал с нож и отверка Ердоган К./35/, който въпреки раните успял да вземе пистолет от паркирания на булеварда лек автомобил „Мерцедес” и прострелва в краката Инджи и Остен К./38/. След стрелбата Ердоган К. паднал на земята и починал от силната кръвозагуба. Двамата ранени са откарани от екип на „Бърза помощ” в болница, където са оставени на лечение. Установено е, че пистолетът „Макаров”, с който е стрелял Ердоган е откраднат от района на Шесто РПУ, а мерцедесът е собственост на столична фирма.
На местопрестъплението е извършен щателен оглед, иззети са веществени доказателства. Материалите за кървавия инцидент са предадени на следствените органи.
Криминалистите от СДВР и Четвърто РПУ продължават работата по случая, уточняват от Столичната дирекция.
МВР/НДТ


 


Сходни връзки

ОФИЦИАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ НА МВР ЗА НОВАТА ПРЕСТРЕЛКА И УБИЙСТВО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди