изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:38 EEST
ВЛАДИСЛАВ МАТЕЕВ ВЛЕЗЕ В ОСНОВНА СХЕМА В ТУРНИРА НА “КОКА-КОЛА”    
СпортНа кортовете на тенис-клуб “Левски-Спартак” в столицата вчера се проведоха квалификациите за влизане в основна схема на международния турнир по тенис за Купата на “Кока-Кола” за момичета и момчета до 14-годишна възраст.

Отлично се представи състезателят на “Изида” Владислав Матеев, който на финала игра много силно и постигна победа над Димитър Илиев от “Дипломат” /Сф/ с 6:4, 6:1. С този успех възпитаникът на Илия Атанасов и Юри Дойчев влезе в основната схема, а това е голям успех, като се има предвид, че е само на 12 години. В много добра светлина се представиха и останалите състезатели на добричкия клуб. В първия кръг на квалификациите Злати Златев се наложи над Светлозар Петров /“Левски”, Сф/ с 6:2, 6:2, а след това загуби със същия резултат от Андреас Нейчев /”Албена”, Пд/. Макар че загубиха срещите си, Димитър Петров и Макси Вичева също показаха завидни умения и впечатлиха специалистите. Димитър отстъпи на Николай Мирчев от ЦСКА с 6:1, 6:1, а Макси - на Наталия Стоичков от Сърбия и Черна гора със същия резултат. Тук трябва да отбележим обаче, че добричките ракети са едва 11-годишни, докато съперниците им са с три години по-големи от тях. Днес първия си мач в турнира ще изиграе Радмила Николова от “Изида”, която влезе в основна схема заради добрата си позиция в републиканската ранглиста. За всички ракети на добричкия клуб този турнир е първото международно състезание. Безспорно доказателство за нивото на турнира е фактът, че в него участват състезатели от 15 държави.
 


Сходни връзки

ВЛАДИСЛАВ МАТЕЕВ ВЛЕЗЕ В ОСНОВНА СХЕМА В ТУРНИРА НА “КОКА-КОЛА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди