изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:18 EET
КОЛОЕЗДАЧИТЕ СЕ ВЪРНАХА ОТ БУРСА    
СпортВ турския град Бурса приключи Балканиадата по колоездене на шосе. В рамките на три дни бяха определени шампионите при юношите старша възраст, младежите до 23 години, както и при мъжете.

Участие в шампионата на полуострова записаха четирима състезатели, които са родом от Добрич, като един от тях се състезава за Турция. Това е Медер Зюлкяр, той достигна до четвърто място в дисциплината 40 км индивидуално по часовник. Георги Друмев стана десети, а при младежите Светослав Демирев зае 13 място. Друмев и Демирев защитават клубните цветове на Хемус /Троян/, а четвъртият добричлия Галин Димитров, който е състезател на Добруджа, представя България при юношите старша възраст. Конкуренцията е била жестока, тъй като Балканиадата се явявала като "генерална репетиция" за много колоездачи от балканските страни, които ще участва на олимпийските игри в Атина. При юношите Галин е успял да се нареди на 15 място в конкуренцията на повече от 60 велосипедисти.
Вчерашният ден националите използваха за почивка и възстановяване. От днес обаче стягат своите колелета за Обиколката и изкачването на Витоша. Състезанието е в края на месеца, като вече е ясно, че двама от Добруджа ще участват. Това са Галин Димитров и Веселин Димитров. Има голяма вероятност групата да бъде допълнена от Христомир Ангелов.
 


Сходни връзки

КОЛОЕЗДАЧИТЕ СЕ ВЪРНАХА ОТ БУРСА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КОЛОЕЗДАЧИТЕ СЕ ВЪРНАХА ОТ БУРСА
Автор: Anonymous да 2004-08-11 @ 15:06 EEST
a toi hristomir nao dobriq pak imalo veroqtnost da otide ,q se razkaraite be toi ako ne otide drugite ko 6te praqt tam

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди