изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:08 EEST
СТАРТИРА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА НА "АЛБЕНА 2000 СИ" АД    
ОбществоПо нея допълнителна квалификация ще придобият 70 безработни лица. Поне една трета от стажантите ще бъдат наети на работа за шест месеца след приключване на програмата

Стажантска програма на "Албена 2000 СИ" АД ще бъде представена на 11 и 12 август в Професионално-информационния център на Дирекция "Бюро по труда" в Добрич. Тя е финансирана по програма ФАР на Европейския съюз и предвижда обучение в учебния център на фирмата и практическа работа под шефството на майстори-обучители. По време на представянето бъдещите стажанти ще имат възможността да се запознаят с професиите, включени в проекта на "Албена 2000 СИ" - фаянсаджия, бояджия, зидаро-кофражист, мазач, сухо строителство, ВиК и дърводелец.
Целта на програмата е 70 безработни лица да придобият допълнителна квалификация, да се увеличи пригодността им за заетост и да се повиши работната им адаптивност, обясниха от ДБТ. Стажантите ще бъдат назначени с трудови договори за срок от два месеца. След приключване на програмата фирмата ще наеме за шест месеца минимум една трета от стажантите, показали най-добри разултати. Най-добре представилите се ще бъдат назначени на постоянен трудов договор.
Набирането на регистрирани в ДБТ безработни, желаещи да стажуват, продължава. До момента са определени около 50 лица. След представянето на проекта ще се проведе интервю с всяко едно лице и "Албена 2000 СИ" ще определи лицата, които ще стажуват. Сключването на трудовите договори ще стартира от 16 август и ще бъде поетапно.
 


Сходни връзки

СТАРТИРА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА НА "АЛБЕНА 2000 СИ" АД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди