изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:17 EEST
БНТ спря 5 предавания - Каналето, НЛО, ШАШ и др.    
Новини Управителният съвет на БНТ спря пет външни продукции, чиито договори изтичат на 15 септември 2004 година. УС наБНТ няма да поднови договорът на 'Латерна магика', 'Каналето', 'НЛО' и 'ШАШ'.

Предаването 'На слука' има много ограничена аудитория и евентуално ще се разисква то да се превърне в рубрика в рамките на магазинно предаване.
Според УС на БНТ, предаванията са изчерпали потенциала си в този формат. Оценката на редколегията е, че 'липсва свеж сценарен ресурс'. Освен това, продукциите не достигат заложените им рейтинги и маркетингови характеристики. Предвид доказаните качества на екипите, БНТ евентуално ще преговаря с тях за бъдещо сътрудничество, но под друга форма.
Междувременно, от днес до 10 септември тече срокът, в който СЕМ ще приема документите на желаещите да станат генерален директор на БНТ. Номинациите могат да бъдат направени от организации, които имат отношение към дейността на телевизията.
Допуснатите до конкурса след първия кръг на 14 септември ще участват в два публични диспута. В първия те ще отговарят на въпроси на работещи в БНТ, а във втория с тях ще разговарят и представители на граждански организации, държавни институции и интелектуалци. СЕМ ще определи на 23 септември и тримата полуфиналисти, с които ще разговаря на следващия ден. На 24 септември трябва бъде избран новият генерален директор на БНТ. dir.bg/NDT
 


Сходни връзки

БНТ спря 5 предавания - Каналето, НЛО, ШАШ и др. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди