изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:57 EET
ИВАЙЛО РАДЕВ И СЕДАТ САБРИЕВ ЩЕ ИГРАЯТ КАТО ПРЕОТСТЪПЕНИ В ТРЕТИЯ ЕШЕЛОН    
СпортОт щаба на ПФК“Добруджа” информираха, че нападателят Седат Сабриев и халфът Ивайло Радев ще бъдат преотстъпени на отбори от Североизточната “В” футболна група.

Сабриев ще подсили “Черноморец” /Бч/, а Радев ще играе за “Албена’ 97”, където също като преотстъпени ще ритат още двама футболисти, изкарали предсезонната подготовка с добричкия тим - вратарят Делян Каравелев и защитникът Илия Василев. Треньорският екип на “жълто-зелените” ще продължи да следи изявите на преотстъпените състезатели и не е изключено те отново да се завърнат в Добрич. Несъмнено на този етап за младите футболисти е по-добре да играят в третия ешелон и да трупат опит и самочувствие, отколкото да тренират на стадион “Дружба” и да седят на резервната скамейка или да гледат мачовете на “Добруджа” от трибуните. Междувременно стана известно, че 19-годишният централен защитник Атанас Димов, преминал през детско-юношеските формации на ЦСКА и играл след това в “Б” група с екипите на столичния “Септември” и “Конелиано” /Герман/, остава в отбора. Привличането на игралия при “червените” футболист е поредното доказателство, че треньорите на “Добруджа” имат сериозно намерение занапред да разчитат на млади състезатели, възпитаници на ДЮШ на клуба, а не на “наемници”. Добрата новина от лагера на отбора е, че травмите на Атанас Георгиев и Веселин Начев вече са отшумели и двамата участват пълноценно в тренировъчния процес. На облекчен режим и на инжекции е Здравко Петров, но се очаква той да бъде на линия за предстоящия мач с “Академик” /Свищов/. Старши-треньорът на “жълто-зелените” Валентин Пейчев е направил разбор на мача с “Локо” /ГО/, на който е благодарил на футболистите за много добрата игра, но е наблегнал на факта, че възпитаниците му са направили доста пропуски пред съперниковата врата. Наставникът на добруджанци счита, че една от важните му задачи през седмицата е да внуши на състезателите, че свищовските “студенти” в никакъв случай не трябва да бъдат подценявани. В. Пейчев е убеден, че в следващия си двубой “Добруджа” ще играе още по-добре, като основание за това му дава фактът, че е изграден добър колектив. Интересно е да се отбележи, че средната възраст на отбора /от 21 картотекирани играчи/ е 22 години и 9 месеца.



 


Сходни връзки

ИВАЙЛО РАДЕВ И СЕДАТ САБРИЕВ ЩЕ ИГРАЯТ КАТО ПРЕОТСТЪПЕНИ В ТРЕТИЯ ЕШЕЛОН | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИВАЙЛО РАДЕВ И СЕДАТ САБРИЕВ ЩЕ ИГРАЯТ КАТО ПРЕОТСТЪПЕНИ В ТРЕТИЯ ЕШЕЛОН
Автор: Anonymous да 2004-08-11 @ 14:57 EEST
mi te i za drugo ne stavat ne4e drugite stavat ama na imat obuvki s vrazki:)))))))
tei de

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди