изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:43 EEST
Бивш агент става директор на на ЦРУ    
По света Вашингтон. Президентът на Съаединените щати Джордж Буш номинира конгресмена-републиканец от Флорида Портър Гос за нов директор на ЦРУ.

Гос е бивш агент на ЦРУ и председател на комисията за разузнаване. При номинацията на Гос президентът Буш каза за него, че той е "водеща светлина в борбата срещу тероризма". Буш допълни, че Гос познава ЦРУ много добре и ще бъде добър ръководител по време, когато организацията е изключително важна за бъдещето на Америка, в която расте заплахата от международен тероризъм. Кореспонденти отбелязват, че усилията на Гос да реформира американските разузнавателни служби, за да се справят със съвремените заплахи, включително международния тероризъм, датират още преди нападенията на Ал-Каида срещу Вашингтон и Ню Йорк на 11 септември преди три години. Но някои демократи посочиха, че ще гласуват срещу назначаването на Гос, защото той е твърде близък с администрацията на Буш.
Ако номинацията на Гос бъде потвърдена, той ще замени Джордж Тенет, който подаде оставка миналия месец.
ББС/ФОКУС/НДТ
 


Сходни връзки

Бивш агент става директор на на ЦРУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди