изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:15 EEST
ЕСЕННИЯТ СЕМЕСТЪР НА СВИЩОВСКИТЕ “СТУДЕНТИ” ПРОДЪЛЖАВА В АЛБЕНА    
СпортДобруджанци се канят да пратят Академик на още един поправителен, след като и Светкавица наказа свищовлии



За втора поредна победа в “Б” група излиза отборът на Добруджа срещу Академик /Св/. Мачът ще се играе в събота на стадиона в Албена, а в навечерието на срещата всички в отбора тренираха удари във вратата. Именно този показател попречи на добричлии да се поздравят с още по-изразителен успех срещу Локомотив /ГО/.
“Подготовката през седмицата премина добре. Смятам, че ще победим Академик /Свищов/. Колкото до мен, на терена аз ще помагам на своите съотборници с каквото мога, за да достигнем до крайния успех. Мисля, че в първия кръг победихме, защото имаме добър колектив, обстановката в отбора е добра, а оттам идва и победата”, заяви играчът на добричлии Здравко Петров.
“Не трябва да подценяваме “студентите”. Радвам се, че след първия мач имаше суперлативи за моята игра, но те не могат да ми повлияят. Могат само да ме амбицират. Ще се постарая добрите ми игри да продължат, за да има хубави отзиви. Мисля, че напрежението, което бе създадено напоследък, е преодоляно в отбора”, каза Симеон Симеонов, който смята още, че фаворити в “Б” група няма. Според него ако отборът продължи да играе добре и да трупа победи, то тогава може да бъде считан за фаворит и да афишира по-големи цели.
На това мнение бе и старши треньорът на тима Валентин Пейчев. На пресконференция в Добрич наставникът каза: През седмицата тренирахме добре. Свършихме си работата. На разбора направих забележки за слабостите на нашите, които видях в срещата с Локомотив /ГО/ - трудно изнасяне на топката и неточна стрелба във вратата. Именно на тези два елемента отделихме много време през седмицата. Създаваме много положения, реализираме малко. Надявам се, че този път шансът ще бъде на наша страна.” Селекционерът прогнозира победа срещу “студентите”. Той добави, че ръководството е поздравило тима за добрата им игра срещу горнооряховските “железничари”, но конкретни цели все още не е поставило. Пейчев допълни още, че отдавна е трябва първо да се гледа мач за мач, а след това дали с яденето ще дойде и апетитът да се гони “А” група. “Искаме да играем в Добрич, а не в Албена”, с тези думи Пейчев завърши срещата си с медиите.

Програма на "Б" група за втория кръг:

Петък - 13 август - 18 часа

Черноморец - Доростол 2003

Събота - 14 август - 18 часа

Локомотив (ГO) - Шумен 2001
Ботев (Пд) - Вихрен
Спартак (Пл) - Миньор (БД)
Поморие - Рилски спортист
Светкавица - Етър 1924
Добруджа - Академик
Конелиано - Пирин 1922
НДТ
 


Сходни връзки

ЕСЕННИЯТ СЕМЕСТЪР НА СВИЩОВСКИТЕ “СТУДЕНТИ” ПРОДЪЛЖАВА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди