изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:31 EEST
Откриване на игрите - политически и музикален елит    
Атина 2004 На трибуната ще бъдат Владимир Путин, Джулия Робъртс, Жак Ширак, Мадона


Тази вечер на откриването на Летните олимпийски игри ще присъства почти целият световен, политически и музикален елит. Сред най-известните политици на трибуните ще могат да се видят руският президент Владимир Путин, британският премиер Тони Блеър, бившият президент на САЩ Джордж Буш, италианският министър-председател Силвио Берлускони, испанският крал Хуан Карлос, френският държавен глава Жак Ширак.

Заедно с тях, на трибуната ще бъдат и много звезди от световния шоу бизнес като Джулия Робъртс, Джордж Клуни, Анджелина Джоли, Мадона, Бритни Спиърс, Наоми Кембъл.

Българският министър-председател Симеон Сакскобургготски се очаква също да присъства на откриването.

Часове преди откриването на Олимпийските игри в Гърция, двамата най-добри спринтьори на домакините катастрофираха с мотоциклет. Спринтьорите Костас Кентерис и Екатерина Тану нямат сериозни наранявания, но все още не е ясно дали ще участват в игрите. В момента са в болница, Гърция е в шок. Освен пътния инцидент, двамата имат проблеми и с допинг-контрола, на който трябваше да се яват малко преди катастрофата.

Гръцките звезди в атлетиката ще трябва да обясняват пред МОК причините, заради които не се явиха на допинг-контрол вчера. “Нека изчакаме и да видим какво ще се случи днес“, обясни тази сутрин шефът на гръцкия олимпийски комитет. – “Повече от ясно е, че двамата атлети ще бъдат заставени да се изправят пред Дисциплинарната комисия на МОК.“ Представители на МОК са в болницата при атлетите, за да вземат обясненията им.

ДАРИК РАДИО/НДТ
 


Сходни връзки

Откриване на игрите - политически и музикален елит | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.74 секунди