изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:49 EEST
ДЕЦА ОТ ТЕРВЕЛ СЕ ЗАПОЗНАВАТ С ИСТОРИЯТА НА СВОЯ КРАЙ    
КултураДеца от Тервел ще се запознаят с интересни факти от историята на своя край и със символите на община Тервел, съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева.

Това ще стане утре и вдругиден, в музея в града. За целта е изготвена специална книжка, която съдържа сведения на района на общината от тракийските селища до днешно време, интересни исторически факти, информация за почетните граждани на Тервел. От книжката малчуганите ще научат какво представлява гербът на общината, какво значат символът и цветното изображение. Изданието съдържа информация за знамето на общината, за почетната книга. Най-активните ученици през двата дни ще участват във викторина с награди, която ще се проведе на 23 август в музея. На нея са поканени да присъстват и родители. Проявата е част от програмата "Наше лято" на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Тервел.
 


Сходни връзки

ДЕЦА ОТ ТЕРВЕЛ СЕ ЗАПОЗНАВАТ С ИСТОРИЯТА НА СВОЯ КРАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди