изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:29 EEST
ДЖОН ЛОУТЪН ВЗРИВИ ПУБЛИКАТА В КАВАРНА    
Култура В грандиозния концерт участваха още групите "Фанданго" и Б.Т.Р. С него приключи фестивалът "Summer Life Music Fest"

/АЛБУМ СЪС СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НА НДТ http://ndtnews.hopto.org/gallery/

Бившият вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън в четвъртък вечер изнесе невероятен концерт на морския площад в Каварна. Хиляди жители и гости на града пяха заедно с него култовите парчета, превърнали се в символ на не едно поколение. А самият Джон Лоутън показа, че е не просто звезда, а музикант от изключителна величина. Той накара публиката да крещи от възторг, да пее с вълнение и да го аплодира неуморно. Бившият вокалист на "Юрая Хийп" излезе на сцената заедно с момчетата от "Б.Т.Р." и Ясен Велчев от също толкова известната българска група "Те". Преди тях публиката аплодира "Фанданго". Изненада за всички бе едно от популярните парчета на "Б.Т.Р.", в което на английски пя и Джон Лоутън. А вокалистът на българската група - Наско, обясни, че двамата се познават отпреди, когато по едно и също време пяли в Лондон.
Мнозина от присъстващите на площада си помислиха, че концертът приключва с красивата заря, която заля небето. Оказа се обаче, че организаторите бяха оставили най-доброто за десерт. С последните светлини на зарята зазвучаха и първите акорди на култовата песен "July morning", която накара публиката да настръхне.
Концертът продължи около три часа и с него приключи фестивалът "Summer Life Music Fest" в Каварна.

 


Сходни връзки

ДЖОН ЛОУТЪН ВЗРИВИ ПУБЛИКАТА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди