изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:56 EET
Секс по време на олимпиада    
Любопитно "Максим", "FHM", "Плейбой". Голи или полуголи олимпийци надничат похотливо отвсякъде. Ако още не са попаднали в пощенската ви кутия, очаквайте ги. Не се изненадвайте от предизвикателния им външен вид. Това не е новина.

От векове сексът е неразделна част от игрите. Още древните гърци тренират в т. нар. дворци на педерастията и се състезават както майка ги е родила. През последните 10 години обаче нещата напълно излязоха от контрол.
Кондомания
Една олимпиада винаги е въпрос на цифри и статистика. Добре дошли в Атина, сексуалната столица на света. В нея ще видим представители на 199 страни. Сред тях има 3000 треньори и съдии и 10 500 спортисти. За да направи живота им под жаркото слънце по-лесен, най-известната компания за презервативи "Дюрекс" пусна в обращение 130 000 кондома, но и 30 000 туби с лубрикант (анален крем). Служителите на фирмата въобще не се засрамиха от благотворителната си акция. "Правим го с цел спортистите да подобрят постиженията под чаршафите", заяви говорителката на "Дюрекс". За сравнение, преди 4 г. в Сидни участниците имаха на разположение 50 000 кондома, което в крайна сметка се оказа крайно недостатъчно. "Не можете да си представите какъв секс се вихри в олимпийското село. Привличането между хората с божествени тела и свръхнива на тестостерон е неудържимо", признава копиехвъргачът Брю Гриър (САЩ).

Плувците го правят по-дълго
французите най-често, но най-вече със сънародници", надписи като този съвсем скоро ще украсят олимпийското село в Атина.

Клюката за Сидни гласи, че кубинците са свършили най-бързо презервативите. "Не знам какво правят с тези неща. Сигурно ги надуват като балони и после ги пълнят с вода. Те са толкова сладки и приятелски настроени", призна тогава човек от организационния комитет. Култът към кондомите на олимпиада започва в Барселона '92. Тогава в стаята на всеки спортист имаше по 5 бройки, украсени с петте олимпийски кръга. В Атланта '96 домакините повториха упражнението и отново обраха овациите.

В Сидни гумичките
бяха опаковани като златен, сребърен и бронзов медал. Никой не се обиди, че трябва да ползва "бронз", въпреки че е дошъл в Австралия, за да стане шампион. Ако сегашните олимпийци намерят причина да се оплакват, то какво ли е било в древността. Тогава атлетите са пътували със седмици, за да стигнат до Олимпия. Изгаряли са под жаркото слънце и са ходили некъпани по цели месеци. Нямали са съблекални и стаи за почивка. Освен това са представлявали задружна мъжка компания. Нямало е жени, но проституцията е процъфтявала.

Най-спорният и до днес въпрос обаче е пречи ли сексът преди състезание, или помага? "Краката на жените омекват", твърдеше треньорът на Роки Балбоа. Привърженик на тази теза бе един от най-бързите мъже на планетата в близкото минало - Линфорд Кристи. Британецът се заключваше абсолютно сам в хотела три дни преди старт.

"Не знам дали ще ми попречи, но предпочитам да не рискувам", казваше олимпийският шампион на 100 м от Барселона.

На друго мнение обаче са някои руски психолози: "Повече секс, повече златни медали." Израелският изследовател Александър Олшаневски отива още по-далеч: "Жените се състезават много по-добре,

ако са изпитали оргазъм
Особено спринтьорките и състезателките в скока на височина." Как стоят нещата при мъжете? В Мексико '68 Боб Бимън става олимпийски шампион в скока на дължина със световен рекорд 8,90 м. Американецът по принцип попада в графата "Сексуални въздържатели". Но в нощта преди финала прави изключение и дълго се притеснява. Феноменалният му първи опит обаче доказва, че тревогите са били абсолютно неоснователни.

Голата истина
Първата, която дръзва да се покаже гола, е гимнастичката от САЩ Кати Ригби, участничка в Мюнхен '72. Тя позира легнала върху гредата в залата. Снимката излиза върху корицата на "Спортс Илюстрейтид". И до днес друга подобна фотография списанието не е публикувало, като изключим приложението за бански костюми през лятото. Ако сте колекционер, датата на изданието е 21 август 1972 г. 19-годишната по онова време Ригби отива на олимпиадата за медал, но се проваля. После прекратява кариерата и започва да играе на Бродуей. Отново със съмнителен успех. Най-запомняща е епизодичната й роля в пиесата "Питър Пан".

Една от големите надежди на американците за титла в Атина е плувкинята Аманда Биърд. Наскоро тя изгря в предизвикателни пози в списание FHM. "Нося половин бански, когато тренирам. Дори и да не е изрязан като прашка, аз си го намествам по този удобен начин", разказва Аманда. Нали не е необходимо да обясняваме къде точно намества банския си?

Кралските особи са винаги с предимство
Така бе и през 1976 г. в Монреал. За първи път жените са подложени на секс контрол. Единствената, на която не се налага да доказва пола си, е принцеса Ана. 25-годишната англичанка участва в състезанията по конен спорт.

Родителите не винаги могат да те разберат. Това осъзна, макар и късно, Светлана Хоркина. Трикратната световна шампионка по спортна гимнастика се престраши да се снима за "Плейбой". Майка й определи снимките като красиви, но баща й избухна като буре барут. Двамата още не си говорят.

Румънката Лавиния Милошовичи последва примера на Хоркина и се появи както майка я е родила в едно японско списание. Съотборничката й Корина Унгуряно се съгласи на еротична фотосесия в румънския "Плейбой" през декември 1999. След като разбраха какво е направила 19-годишната им дъщеря, родителите й спряха издръжката. Милошовичи и Унгуряно обаче толкова се палят по голите снимки, че пускат и DVD с изпълнения в залата. Малката подробност е, че са без трика. Филмът излезе и по японската телевизия. Възмутена от постъпката на двете, румънската федерация им лепна 5-годишно наказание.

Влади Лазарова
7 дни спорт
 


Сходни връзки

Секс по време на олимпиада | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди