изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:46 EET
ДОБРУДЖАНЦИ СЕ НАСТРОЙВАТ ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА    
СпортС две тренировки продължи вчера подготовката на футболистите на “Добруджа” за предстоящия мач с “Етър” /В. Търново/ от третия кръг на първенството на “Б” група.

От щаба на жълто-зелените изразиха задоволството си от факта, че след победния двубой с “Академик” /Свищов/ няма контузени и наказани състезатели. Всички тренират с огромно желание и се настройват за трета поредна победа в шампионата. Треньорите на добричкия тим вече разполагат с видеозапис на мачове на предстоящия съперник, а това предполага, че играта на “виолетовите” ще бъде достатъчно добре разучена, за да не могат те да изненадат възпитаниците на Валентин Пейчев.
Междувременно стана известно, че в състава на “Етър” няма да бъде титулярният вратар Веселин Минчев. Старши-треньорът на великотърновци Валентин Игнатов е отстранил от отбора опитния състезател заради неспазване на спортния режим. Научихме още, че в “Етър” няма сериозни кадрови проблеми и че неговите футболисти ще правят всичко възможно, за да спечелят поне една точка от лидера във втория ешелон. Нека да припомним, че в края на миналия сезон срещата между двата отбора във В. Търново завърши наравно 0:0. След този мач наставникът на добруджанци Илия Илиев бе освободен, а “жълто-зелените” на практика пропиляха златен шанс да си подсигурят завръщането в елитната група. Да се надяваме, че в съботния мач между двата тима вратата на Карамфил Илчев отново ще остане суха и че нашите нападатели ще демонстрират реализаторските си умения.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ СЕ НАСТРОЙВАТ ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди