изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:09 EEST
46-ГОДИШЕН ЗАГИНА В КАТАСТРОФА В БРАНИЩЕ    
Ред и сигурност



Дете е в болница, след като го блъсна "Пежо 306" в района на Петия километър. Възрастен пешеходец предния ден бе ударен от кола по бул. "Добруджа"

Тежка катастрофа отне живота на 46-годишен добричлия вчера рано сутринта в с. Бранище. От неофициални източници НДТ научи, че той се казва Валери Петров Драгнев. От РДВР съобщиха, че произшествието е станало около 8 ч. Валери Драгнев управлявал лек автомобил "Форд Ескорт" и пътувал по пътя Албена-Добрич. Колата се ударила в идващото насреща "Рено Лагуна". Водачът на форда е загинал на място. По случая е образувано следствено дело. Продължава изясняването на причините за катастрофата.
Вестникът ни разбра също, че реното е било почти спряло. Шофьорът, който съвсем наскоро си купил колата, видял връхлитащия форд, намалил рязко скоростта и отбил вдясно. Въпреки това не могъл да избегне удара. В реното е имало още един човек, освен водача. И двамата не са пострадали, били са с предпазни колани, а и се е активирала въздушната възглавница.
10-годишният Демир И. е със счупен крак и е настанен в добричката болница, след като вчера предиобяд е блъснат от "Пежо 306". Произшествието е станало в района на петия километър. Според запознати, малчуганът е дете на бостанджии и внезапно излязъл на пътя.
Още един пострадал при катастрофа е настанен в ортопедичното отделение със счупен крак, съобщиха от полицията. Това е 69-годишен добричлия, който е блъснат от "Тойота" във вторник около 17.30 ч. на кръстовището между бул. "Добруджа" и ул. "Отец Паисий".
/СНИМКИ ЗА КАТАСТРОФАТА ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА, АЛБУМ "КАТАСТРОФИ"/
НДТ
 


Сходни връзки

46-ГОДИШЕН ЗАГИНА В КАТАСТРОФА В БРАНИЩЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди