изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:36 EEST
ВЕНЦИ ЖЕЛЕВ СЕ КОНТУЗИ НА ТРЕНИРОВКА    
СпортФутболистът на “Добруджа” Венцислав Желев получи лека контузия по време на тренировка и участието му в съботния мач с “Етър” /В. Търново/ е под въпрос.

В четвъртък лекарският екип ще прецени дали треньорът Валентин Пейчев ще може да разчита на опитния плеймейкър. Вчера играчите имаха двустранна игра, след която наставникът на тима определи титулярите за предстоящия мач. По традиция селекционерът ще запази в тайна имената на футболистите, които ще започнат срещата. Впечатление прави, че в първите два мача В. Пейчев заложи на едни и същи играчи, като във втория двубой той замени единствено Веселин Начев с Ангел Кънчев. Предполага се, че отново това е въпросителната пред треньора. В последната среща Начев и Кънчев му се отблагодариха с голове. Играчите на “Добруджа” не се притесняват от изявленията на великотърновските футболисти, които чрез пресата афишират, че излизат за победа, за да наваксат пропуснатото в първия си домакински двубой, загубен от “Поморие” с 0:2. Днес треньорът В. Пейчев ще даде традиционната си пресконференция преди предстоящия шампионатен двубой. Тя ще започне в 11.30 ч. на стадион “Дружба”.
 


Сходни връзки

ВЕНЦИ ЖЕЛЕВ СЕ КОНТУЗИ НА ТРЕНИРОВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди