изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:02 EET
Мария Гроздева стъпи на българска земя    
Атина 2004Мария Гроздева стъпи на българска земя. В самолета, с който от Игрите се прибра първата ни олимпийска шампионка от Атина, бяха още бронзовият ни медалист в джудото Георги Георгиев и Таню Киряков

 Огромна група от близки, приятели и фенове се събра пред ВИП-а на аерогарата, за да посрещне Мария и Георги. Стефка Съботинова пък ще пее на живо за Мария на аерогарата.
Българското знаме и плакати с надписи от сорта на “Миме, гордеем се с теб”, бяха разпънали посрещачите. Огромна бяла лимузина пък чака вече двукратната ни олимпийска шампионка, за да я отведе до стадион “Герена”, където се намира Стрелкови клуб НОВЕ. Там е подготвено специално тържество в чест на Мария Гроздева, а след него шампионката ще даде и пресконференция.
На летището е и екипът на телевизионното предаване “ШАШ” на актьора Влади Въргала. Единият от героите в шоуто Кофе Бабоне пък се е преоблякъл като генерал, но ще изпълнява ролята на пиколо, за да “служи вярно” на Мария Гроздева. Той изчака излизането на олимпийската шампионка в бялата лимузина.
 


Сходни връзки

Мария Гроздева стъпи на българска земя | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди