изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:44 EET
"МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА КАВАРНА"    
Любопитно

МАЯ И ДАНЧО СА НОСИТЕЛИ НА МЕСТНИТЕ НАГРАДИ



Около 20 красиви момичета и момчета са участвали в надпреварата, организирана от националната модна агенция "Идеа Прима"

18-годишните Мая и Данчо от Каварна са носители на титлите "Топ лице на Каварна" на провелия се миналата вечер конкурс в дискотека "Корона" в морския град. Мая е висока 1.70, а мерките й са 89/61/89.

В надпреварата са взели участие около 20 момичета и момчета от Каварна, Добрич, Балчик, Бургас, Шумен и Варна, каза за НДТ президентът на агенция "Идея Прима" и водещ на конкурса Димитър Увалиев.

Жури, председателствано от представител на фирма "Ентърпрайз", е присъдило първо място за наградите "Топ лице на България, клон Каварна" на Мартина Славчева /19/ и Николай Балев /26/ от Варна. Втори са 18-годишната варненка Доротея и Макс Зюлкаров от Добрич. Носители на трета награда са бургазлиите Стефка Узунова и Илия Илиев.

По традиция са връчени и призовете "Мис и мистър Атракция". Този път те са в ръцете на добричлийката Деница Петкова, която обрала аплодисментите в ролята си на сержант от полицията, и Илия Илиев - също заради атрактивно представяне. "Мистър публика" пък е станал Макс Зюлкаров.

Утре националната модна агенция "Идеа Прима" организира конкурса "Мис и мистър Свети Константин и Елена". През октомври ще се състои поредният конкурс на агенцията в Добрич, каза още Д. Увалиев

 


Сходни връзки

"МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА КАВАРНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди