изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:55 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 АВГУСТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 14 АВГУСТ



ОВЕН - Ден на луди страсти в края на лятото. Веселете си, защото като ви затрупат задачите ще ви грее само мисълта за тези мигове, макар че срещите може да ви останат “доживотни”.

ТЕЛЕЦ - Определено имате нужда от компания и естествено ще я откриете в лицето на човек, когото много харесвате. Не се впускайте в безсмислени спорове, можете да правите къде-къде по-приятни неща заедно.

БЛИЗНАЦИ - Имате достатъчно енергия дори да покорите света. Може да опитате най-напред с човека, когото харесвате. Всъщност нищо чудно това да се окаже доста по-трудно.

РАК - Един просто прекрасен ден, особено ако сте с хората, които обичате. Днес ще сте отворили сърцето си за света. Внимавайте все пак кого пускате вътре...

ЛЪВ - Ден, пълен с изненади. Не изливайте гнева си върху невинните душици наоколо, а се опитайте да го овладеете по други начини. Може да посетите някоя фитнес зала примерно.

ДЕВА - Ще ви се иска да се срещнете с повече хора, да споделите повече неща. Може и да успеете, но няма да ви остане време за наистина важните неща. Най-добре не си губете времето в празни приказки.

ВЕЗНИ - Днес ще можете да покажете на околните какво значи да имаш добри идеи и как да ги приложиш на практика. Хубав ден да се позанимаете със самите себе си и да си направите някои самоанализи.

РАК - Един просто прекрасен ден, особено ако сте с хората, които обичате. Днес ще сте отворили сърцето си за света. Внимавайте все пак кого пускате вътре...

СКОРПИОН - Днес може да имате чувството, че губите почва под краката си и това естествено ще ви изнервя до краен предел. Вие по принцип не сте наивни, но днес какво ви става?

СТРЕЛЕЦ - Особеното ви “шесто чувство” ще е особено пленително за човек от противоположния пол. Само внимавайте какво точно ще ви “говори” по отношение именно на тази личност.

КОЗИРОГ - Позволете си да бъдете екстравагантни. Нов имидж – нови завоевания, ще ви се стори безумно лесно. Обаче имиджа трябва да се поддържа, а готови ли сте за това?

ВОДОЛЕЙ - Един малко мързелив ден, макар че няма да ви свърта на едно място. Не се опитвайте всичко да решавате от позиция на силата. Заядливите ви забележки може да прогонят човек, на когото държите.

РИБИ - Опитайте се да видите отвъд очевидното, това ще ви даде ново разбиране и ще се почувствате свободни да обичате не само другите, но и себе си. Един чуден ден за приключения и радост.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди